posunutí odběru ze čtvrtka 6.7 na pondělí 10.7..platí pro Rožnov, Frenštát, Kopřivnici, Pálkovice, Ostrava a Havířov..

28.06.2017 03:12

Zdravíme, tak máme za sebou první dva závozy na všechna odběrová místa…(zítra chystáme vsetiňákům a valmezákům 3tí)..Letí to!...Touto dobou už by měli všichni trefit na odběrové místo, každý by už měl vědět jestli má zaplacenou malou nebo velkou bedýnku..

Vyplynulo spousta otázek z vaší strany, a brzy na ně tady v novinkách odpovím….jen jedna zásadní věc…příští týden při závoze pro Rožnov, Frenštát, Pálkovice, Kopřivnici, Ostravu a Haviřov je ve čtvrtek v den závozu svátek a zdravé výživy a jiná odběrová místa budou mít zavřeno…odběr bedýnky posuneme hned po víkendu na pondělí 10.7.!!

Už teď se hrozím kolika z vás tato zpráva spadne do Spamu nebo do Hromadných ve Vašich mejlech. Mám z toho celkem vítr, strávili jsme několik hodin kontrolováním všech mejlů v mejllistu a mělo by to tentokrát už opravdu přijít všem. Držím palce!

Chtěl bych moc poděkovat všem těm, kteří pochopili, že KPZ (komunitou podporovaní zemědělství) je o tom, že bedýnka postupně roste, a že si mnozí uvědomili i to, že letošní nejdříve studený a mokrý a ted brutálně teplý a suchý rok, je extremní a že je něco vyprodukovat ve větším pro 90 odběratelů letos pěkná loterie…

Už jsem odstranil tu zavádějící informaci o minimální váze bedýnky na jaře …což vzniklo několikerým předěláváním textu, díky tomu že nám web spadnul…Ted na začátku sezony se často stane, že bedýnka nebude mít celkovou cenu, kterou jste zaplatili,, ale vynahradíme vám to později v sezoně nebo na podzim…Budeme se snažit po každém závoze napsat sem do novinek obsah bedýnek a jejich cenu ať si to ti co rádi počítají, můžou pěkně spočítat…(a bude snad i foto)

Někdy to bude mít pár dní spoždění, ale beru si to jako předsevzetí,… ale mám problém udržet pozornost po celodenní práci na poli a jak k počítači večer sednu, tak po několika řádcích usínám..

Děkuji všem za pozornost a brzy při další novince, Hoja!!

 

Adam 

—————

Zpět