Závěry z čajovny aneb jak to bude přibližně fungovat...

23.01.2010 18:55
  1. členství: by mělo být morálně závazné na sezónu. Na počtu členů totiž závisí cena dopravy. Členem se stane ten kdo do konce února nahlásí jméno, emailovou adresu, telefon a město ze kterého chce odebírat. Tyto informace budou na našich stránkách, aby členové z jednotlivých měst na sebe měli kontakty „kdyby něco“.
  2. platby: platí se vždy 4 odběry dopředu na účet Komárkových. Minimální cena odběru je 100Kč ( přibližně 5 Kg zeleniny). K této částce bude třeba připočítat dopravu. Cena dopravy bude známá začátkem III. (přibližne 50 – 70 Kč)
  3. objednávky: se řeší individuálně na emailovou adresu pěstitelů – Komárkových. Objednávat bude možno pouze o víkendu, tedy v sobotu a v neděli. V neděli pouze do 8 hod. večer. Požadavky zaslané mimo víkend nebudou splněny.
  4. forma odběru: jsou možné dvě formy. Klasické „bedýnky“ s právě dozrávajicími druhy bez možnosti volby. Nebo si budete moc vybírat z právě dozrávajicích druhů podle seznamu, který bude vždy aktualizován na našich webových stránkách.

—————

Zpět